Kom ook werken bij ActiveView, check onze vacatures!

Laptop versleuteling

Het gebeurt vrijwel dagelijks in Nederland: mensen verliezen hun laptop of hij wordt gestolen. Op zich is die laptop snel vervangen, maar wat gebeurt er met de data die er op staat? Heb je alles beveiligd of kunnen kwaadwillenden je data stelen of zelfs inloggen op de zaak met je "vertrouwde apparaat"?
Hoog tijd voor versleuteling van je laptop!

Hoe werkt het?Onze encryptie oplossing versleutelt systeemschijven, partities en volledige stations om alles wat op elke pc of laptop is opgeslagen te vergrendelen en te beveiligen, zodat je beschermd bent tegen verlies of diefstal. Het werkt ook met Single Sign On (eenmalig inloggen), wat betekent dat je maar één keer je wachtwoord hoeft te gebruiken als je je laptop aanzet. Daarmee krijg je dus toegang tot je laptop én wordt je ingelogd op je laptop met je gebruikersnaam. 
BeheerAlle bedrijfslaptops beheren wij op afstand. We kunnen dus de versleuteling activeren en beheren de geheime sleutels. Dus als er een laptop vervangen moet worden of er komt een nieuwe bij, wij zorgen voor de versleuteling of de vernietiging van data conform de AVG richtlijnen.
AVG en datalekkenHet is dus zaak dat je je bedrijfsgegevens veilig stelt en veilig houdt op apparaten die ook buiten kantoor worden gebruikt. Je wilt niet dat bij diefstal je bedrijfsgegevens en persoonsgegevens op straat komen te liggen. Naast het risico van een hoge boete betekent dat in veel gevallen ook reputatieschade. 
InregelenWil je je laptops ook versleutelen om zo je gegevens beter te beveiligen?Bel of mail ons even, dan zorgen wij dat dit snel geactiveerd wordt!