Kom ook werken bij ActiveView, check onze vacatures!

Klanten over ons

Wat hebben zij te vertellen over ons concept en onze aanpak?

Biopartner werkt al meer dan 14 jaar met ActiveView. Al onze IT vraagstukken worden actief, snel en efficiënt opgepakt. Zij zijn uitstekend in staat om mee te denken, kennen onze business en daarom is ons vertrouwen in een goede oplossing zeer hoog. De kracht van ActiveView is dat zij meedenken, niet het onderste uit de kan willen halen en positief blijven. Ik heb ze dan ook al meerdere keren aan klanten en andere partijen geadviseerd en gekoppeld.

Illustration

Thijs de Kleer

Directeur | Biopartner Leiden

Wij stonden voor een uitdagend project waarbij we tegelijkertijd de ICT omgevingen van twee bedrijven moesten integreren, cyber security certificeringen behalen én verhuizen naar een nieuw kantoor. Dit konden we alleen succesvol realiseren met de advisering en ondersteuning van ActiveView. Wij zijn heel tevreden met de samenwerking en waarderen vooral hun proactieve instelling.

Illustration

Fraser Weir

CEO | InterDam

Dit is een ICT bedrijf waarvan je kan verwachten dat ze nakomen wat ze beloven!
Al sinds de overstap naar ActiveView merkten wij dat dit een sterk ICT bedrijf is waarvan de helpdesk altijd bereikbaar is en snel het probleem verhelpt, de communicatie duidelijk is en er altijd een professioneel advies wordt gegeven.Wij zijn erg tevreden!

Logo Breko

Jeroen van Schaik

Facilitair Coördinator | Breko Shipbuilding & Repair