Kom ook werken bij ActiveView, check onze vacatures!

KENNIS | MAKEN

De wereld kan niet meer zonder IT en de mogelijkheden groeien met de dag. ActiveView weet precies hoe jouw bedrijf daar het beste van kan profiteren. Omdat we up-to-date kennis hebben van IT, maar vooral omdat we begrijpen bij welke oplossingen je écht gebaat bent. Als bedrijf en als mens. Wij verbinden jouw bedrijf met zorg en eenvoud aan de dynamische mogelijkheden van IT. 
Een automatiseringsbedrijf met oog voor de mens achter de techniek, dát is wat we zijn. Door het bieden van complete oplossingen en een uitstekende service onderscheiden wij ons al 25 jaar binnen de branche. Ook qua sfeer zit het wel goed bij ons. Wij zijn heel trots op het feit dat een groot aantal van onze mensen al heel lang bij ons in dienst zijn. Jouw vaste specialist blijft dus jouw specialist.
Rechtstreeks uit ons DNA ontsproten: de 3 B's. Niet zomaar drie letters, maar het fundament van onze werkwijze. We Bouwen, Beschermen en Beheren ICT omgevingen en zorgen er zo voor dat je verzekerd bent van stabiliteit, veiligheid en continuïteit. Stuk voor stuk uitdagende projecten op het snijvlak van gebruiksvriendelijkheid, technologie, implementatie en projectmanagement. Onze klanten vertrouwen dan ook grenzeloos in ons concept en onze service. 
Eenvoud en authenticiteit, dat is waar we voor staan. We werken niet graag met drempels en onderscheiden ons met een serviceniveau dat past bij iedere onderneming, een niveau waar je U tegen zegt. 
Dus heb je een uitdaging of zomaar een korte vraag? Of wil je even een kop koffie komen drinken?Bel ons gewoon! 

kennis is eenvoud

We staan bekend om het feit dat we eenvoud doorvoeren in alles wat we doen. Die eenvoud wordt bereikt door heel veel te weten over een onderwerp. Want alleen met voldoende kennis beheers je de kunst van eenvoud.
Die eenvoud zie je overal terug; in onze offertes, installaties, rapportages, helpdesk en op onze site. We zijn geen volgers van hippe trends en gebruiken geen blitse woorden, maar hebben gewoon een met beide voeten in de klei mentaliteit. Niet lullen maar poetsen.

Automatiseren in je moerstaal.Gewoon omdat het kan.