Kom ook werken bij ActiveView, check onze vacatures!

SharePoint & Teams

Een groot aantal bedrijven gebruiken deze mooie applicaties, maar raken het overzicht en de controle kwijt. Er ontstaat een wildgroei aan bestanden en mappen, mogelijkheden worden niet optimaal benut.
Tijd om daar verandering in te brengen!

Je kent vast deze vragen wel:Hoe richt ik OneDrive in? Kan ik Teams koppelen aan SharePoint?Hoe zorg ik dat er geen wildgroei komt in documenten en mappen?Hoe kan ik SharePoint het best inrichten? Is het mogelijk om gescheiden omgevingen te maken in SharePoint zodat ik informatie met mijn klanten kan delen, maar mijn kritieke bedrijfsinformatie niet zichtbaar is voor mijn klanten?
KennisZomaar een aantal vragen waar veel organisaties dagelijks mee worstelen. ActiveView heeft de kennis hierover in huis en zet iedereen op het juiste spoor. Onze Microsoft specialisten begeleiden je beheerder(s) en gebruikers zodat de SharePoint/Teams omgeving doordacht is ingericht.
TrainingenEn als alles dan netjes is ingericht zijn we er nog niet. Want als je gebruikers niet weten hoe ze met alle mogelijkheden moeten omgaan, wordt de investering niet goed en efficiënt benut! Daarom helpen wij je ook met trainingen voor eindgebruikers; webinars, klassikale trainingen, leukekorte explainer video’s, het is allemaal mogelijk!