Kom ook werken bij ActiveView, check onze vacatures!

Security Awareness

Van bewustwording en gedragsverandering naar een werkomgeving waarin veilig en informatiebewust werken de norm is.
Dat is waar we bij ActiveView voor gaan!

De medewerker als sterkste schakelSecurity awareness is belangrijker dan ooit! Wij creëren bewustwording en gedragsverandering op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. We testen het gedrag van medewerkers, geven inzicht in het actuele veiligheidsniveau en trainen jouw medewerkers. Zo maken we van de medewerkers de sterkste schakel in informatiebeveiliging en creëer je een (cyber)veilige werkomgeving.
Balans tussen mens, beleid en techniekDat goede informatiebeveiliging alleen mogelijk is als het beleid en techniek op orde zijn en de mens op de juiste manier handelt is niet nieuw meer. Toch blijkt de mens nog vaak de zwakste schakel. Mensen klikken op links in phishingmails of delen bewust of onbewust informatie met ongeautoriseerde personen. Organisaties worstelen vaak met de betrokkenheid van medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, waardoor medewerkers niet bewust zijn van de belangrijke rol die zij vervullen op dit gebied.
Van project naar procesSecurity awareness is geen project, maar een proces. Met onze security awareness programma’s geef je doorlopend invulling aan security awareness. We brengen kwetsbaarheden aan het licht en geven je handvatten om deze kwetsbaarheden te tackelen. Dit doen we op een laagdrempelige manier om de betrokkenheid onder medewerkers te maximaliseren.
Onze dienstenMet ons uitgebreide portfolio is er altijd een geschikte leermethode en simulatie die past bij de omvang en wensen van jouw organisatie.
Meer informatie?Wil je meer informatie over security awareness training, neem dan contact op met afdeling verkoop.We geven je graag een demo!