Kom ook werken bij ActiveView, check onze vacatures!

Promax versterkt zich verder door overname ActiveView

Na de overname van Rodenburg ICT Solutions augustus vorig jaar maakt Promax opnieuw een stap in haar groei. Ditmaal door de overname van ActiveView Automatisering & Informatisering B.V. ActiveView is aanbieder van volledige ICT-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf en heeft vestigingen in Alblasserdam, Leiden en Leeuwarden.

Door de overname van ActiveView versterkt Promax haar positie in de ICT-markt en wordt zij robuuster, zowel qua personele omvang als ook op financieel vlak. ActiveView heeft door het hoge niveau van de dienstverlening een stabiele, loyale klantenbase opgebouwd in de loop van de jaren. ActiveView op haar beurt kan profiteren van de kennis en ervaring van Promax, zeker ook op het gebied van cybersecurity- en Artificial Intelligence oplossingen.

Judith Littel, eigenaar/directeur van Promax: “Dit is een hele belangrijke en goede stap voor Promax! Door de overname van ActiveView is Promax op de juiste omvang en sterkte gekomen. In een roerige ICT-branche waarbij een enorme consolidatieslag gaande is, wil Promax een speler van belang blijven. Het is beslist niet ons doel om een groot bedrijf te worden, maar een bepaalde omvang en expertise zijn nodig om onze klanten goed te kunnen bedienen. Door deze overname zijn we in staat om, in een markt die niet stilstaat, mee te gaan met de ontwikkelingen, te voldoen aan de klantbehoeften en verder te groeien.”

Dezelfde cultuur
Zowel bij Promax als bij ActiveView staat de mens voorop. De drijfveer is een fijne, sociale werksfeer waarin onze collega’s zich veilig voelen, zich kunnen ontwikkelen en plezier hebben in hun werk. Dit vanuit de overtuiging: ‘als je goed voor je personeel zorgt, dan zorgen die weer goed voor je klanten’. ‘Doing business with friends’ past ook naadloos bij de relatie die ActiveView met haar klanten heeft en nastreeft.

MKB bedrijven
Promax denkt met name ook te kunnen profiteren van de kennis en kunde van ActiveView als het gaat over het bedienen van middel grote en kleinere bedrijven die geen eigen ICT kennis in huis hebben. Promax heeft hiervoor afgelopen week al een aankondiging gedaan, namelijk dat zij vanuit het beheerteam met klant-specifieke teams gaat werken om dichter bij haar klanten te staan.

Zelfstandig merk
ActiveView gaat voorlopig als zelfstandig merk en zelfstandige organisatie door. Waar mogelijk worden synergievoordelen direct benut, zoals bijvoorbeeld gezamenlijke inkoop. Zoals wel bekend is het in deze markt niet eenvoudig om goede mensen te vinden, daarom zijn we erg blij met de nieuwe collega’s van ActiveView die ons komen versterken. Verder nemen we in alle rust de tijd om te bekijken hoe de kracht van de beide organisaties het beste kan worden benut.

We danken de oud-eigenaren Wim Linge en Marcel Uittenbogaard voor hun vertrouwen in Promax en zullen er alles aan doen wat we kunnen om wat zij hebben opgebouwd verder te laten groeien!

Mocht je nog vragen hebben over deze overname, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen.