Kom ook werken bij ActiveView, check onze vacatures!

Endpoint beveiliging

Endpoint beveiliging is het beschermen van de verschillende endpoints op een netwerk zoals laptops, smartphones, tablets, computers en andere eindgebruikersapparaten. Endpoints dienen als toegangspunt tot een bedrijfsnetwerk en kunnen door kwaadwillenden worden uitgebuit.
Wij noemen het beveiliging. Jij ervaart het als vertrouwd.

Gebruikers en apparatenVeel security oplossingen zoals firewalls zijn in eerste instantie gericht op het beveiligen van je infrastructuur. Maar een goede beveiligingsstrategie eist een balans in mensen, processen en technologie. Je gebruikers zijn de zwakste schakel in je beveiliging, maar reken daarbij ook de apparaten die ze gebruiken. Want kwaadwillenden gebruiken die apparaten (desktops, laptops, tablets, mobiele telefoons) om toegang te krijgen en aanvallen uit te voeren, zoals ransomware, phishing en andere malware. Vergeet daarbij niet de beveiliging van je Microsoft 365 omgeving!
Multi-vendorMet onze endpoint bescherming beveilig je je apparaten en je Microsoft 365 omgeving tegen verschillende vormen van cybercrime. We passen die bescherming toe met een multi-vendor beleid, wat betekent dat op de apparatuur software van een ander merk geïnstalleerd is dan die in de cloud. Zo maak je gebruik van verschillende scan- en herkenningstechnieken die de kans op detectie significant vergroten.
Meer info?Wil je meer weten over endpoint beveiliging, bel of mail ons even!