Kom ook werken bij ActiveView, check onze vacatures!

Cyber Essentials Plus

Je IT infrastructuur is essentieel voor je bedrijfsvoering. De bescherming ervan is dus van het grootste belang. 100% beveiliging bestaat helaas niet, maar we helpen je wel risico’s te verkleinen door je basisbeveiliging te laten certificeren.
Zo laat je iedereen zien dat je je hard maakt voor IT security!

Cyber Essentials

Cyber Essentials is een initiatief in het Verenigd Koninkrijk dat wordt ondersteund door het NCSC (National Cyber Security Center), dat vijf basisbeveiligingscontroles omvat om organisaties te beschermen tegen zo'n 80% van gangbare cyberaanvallen.
Het certificeringsproces van het programma wordt beheerd door het IASME Consortium, dat certificeringsinstanties (CBS) bevoegdheden geeft om Cyber Essentials- en Cyber Essentials Plus-certificeringen uit te voeren.
Cyber Essentials is ontworpen om alle organisaties te helpen om hun niveau van cyberbeveiliging te tonen, terwijl de aanpak eenvoudig blijft en de kosten laag blijven.

De vijf basisbeveiligingen zijn:

    Firewall instellingen
    Patch management
    Bescherming tegen malware
    Toegangsbeheer
    Veilige configuratie van alle netwerkapparatuur


Cyber Essentials Plus

Cyber Essentials Plus is een uitbreiding met een technische audit van de systemen die onder Cyber Essentials vallen. Het omvat een onderzoek naar de externe kwetsbaarheden, een interne scan en een evaluatie ter plaatse*.
Wil je ook aan iedereen laten zien dat je cyber security serieus neemt?Wij verzorgen alle benodigde stappen en zorgen er voor dat je het certificaat haalt. Maar wat belangrijker is: dat je security in orde is én blijft!
* In verband met Corona maatregelen kan de evaluatie ook op afstand plaatsvinden.