Kom ook werken bij ActiveView, check onze vacatures!

Scanning van kwetsbaarheden

Je IT infrastructuur is essentieel voor je bedrijfsvoering. De bescherming ervan is dus van het grootste belang. 100% beveiliging bestaat helaas niet, maar we helpen je wel risico’s te verkleinen, mogelijke bedreigingen op tijd te signaleren en snel te handelen als het toch fout gaat. Dat doen we met ons hoogwaardige en innovatieve centrale security platform.
Wij noemen het beheerde security. Jij ervaart het als rust.

Waarom scanning?Kwetsbaarheden veranderen dagelijks, en komen zowel van buiten als van binnenuit. Zelf bijhouden is bijna onmogelijk, en een jaarlijkse penetration test is vaak niet voldoende. Daarom bieden wij je het scanning platform! Hiermee realiseren wij ongeëvenaard inzicht in de veiligheid van je applicaties en IT-infrastructuur. We beveiligen van buiten naar binnen, én controleren je netwerk van binnenuit.
Security as a ServiceElk uur scannen we op meer dan 80 verschillende netwerkpoorten, en dagelijks/wekelijks/maandelijks op meer dan 80.000 bedreigingen. Alles wat zich in en buiten je netwerk begeeft wordt gecontroleerd en geëvalueerd. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen zorgen wij voor een snelle detectie, én grijpen we indien nodig direct in. Afwijkingen stellen we zeer snel vast, door resultaten te vergelijken met eerdere scans. Bij een mogelijke bedreiging wordt direct een incident gemeld bij ons ActiveView Security Operations Center, waarna onze engineers aan de slag gaan.
Ondersteunt je compliancyOok kunnen we bedreigingen toetsen aan verschillende normen (onder andere ISO27002:2013 en NEN7510). Je hebt dus altijd inzicht in je compliancy, zonder dat je daar zelf iets aan hoeft te doen. Indien gewenst voorzien we je van een rapportage, waarin we in normaal Nederlands uitleggen wat er beter kan. En we helpen je ook graag die adviezen in de praktijk te brengen, of door proactief in te grijpen. We scannen en testen bovendien zonder dat je IT infrastructuur trager gaat werken, zodat je altijd verder kan met je dagelijkse werk.
OnafhankelijkOnze platformpartner is gefocust op informatiebeveiligingsdiensten en wil haar onafhankelijkheid daarbij garanderen. Zij is in tegenstelling tot anderen geen reseller van hard- en software. Ook is zij geen preferred of exclusief partner van hard- en softwareleveranciers in de informatiebeveiligingsbranche. Een onafhankelijk en eerlijk advies achten zij van groot belang als het om informatiebeveiliging gaat.
Meer informatie?Wil je meer informatie over 24/7 scanning, neem dan contact op met Marcel Uittenbogaard.We geven je graag een demo van dit geweldige platform!