SLUIT Over ActiveView ActiveSocial Bouwen Beschermen Beheren Cases Blogs Events Contact ActivePlace

Home

-

Omniform Group

"De lijntjes zijn kort, er wordt snel geschakeld en de deskundigheid bij het personeel is hoog."

Peter de Roon - Omniform Group

Niemand kan de ervaring met ActiveView zo goed omschrijven als onze klanten. Daarom zijn wij heel blij dat Peter de Roon, Financieel Directeur bij Omniform Group, tijd vrij heeft willen maken om meer te vertellen over zijn ervaring met ActiveView. Wat vindt hij van onze dienstverlening?

De Omniform Group bestaat, zoals de naam al aangeeft, uit meerdere onderdelen. Het bedrijf is actief in de openbare ruimte, grond- weg- en waterbouw, infra, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en aangrenzende disciplines. Oorspronkelijk is het een ingenieursbureau (Omniform Engineering) en werken veelal in opdracht van (semi-) overheid en aannemers. Daarnaast is Omniform een detacheringsbureau (Omniform Projects) dat personeel levert op projectbasis. Tenslotte leveren zij technisch personeel en projecten in de elektra- en werktuigbouwkunde (Omniform Technical Solutions).

Alle diensten bij een partij

Door de snel veranderende markt en de manier van werken binnen de verschillende werkmaatschappijen van Omniform, ontstond de behoefte om alle huidige ICT platformen te migreren naar één stabiele oplossing zodat continuïteit gegarandeerd kon worden. Omniform is hiervoor op zoek gegaan naar een partij die de gehele herstructurering kon organiseren.

Financieel directeur Peter de Roon vertelt: “Voorop stond dat we een betrouwbare partner nodig hadden die het gehele traject van A tot Z kon begeleiden. ActiveView kwam al snel met een complete oplossing voor de gehele groep. Dit geeft zoveel meer rust en overzicht. Onze verschillende afdelingen kunnen veel eenvoudiger samenwerken. Daarnaast is het prettig dat alle diensten nu onder een partij vallen. Zowel support, telefonie en het service aspect is door ActiveView opgepakt. De lijntjes zijn kort, er wordt snel geschakeld en de deskundigheid bij het personeel is hoog.”

De drie B’s

De Omniform Group heeft het gehele unieke traject van bouwen, beschermen en beheren doorlopen. Alles moest worden vernieuwd. Peter: “In onze branche is het belangrijk flexibel te zijn en dit verwacht ik ook van onze partners. Hierin stelt ActiveView niet teleur. Zodra er een probleem is gaat een gespecialiseerde medewerker direct voor je aan de slag. Het is prettig dat je terug kunt vallen op ervaren mensen. De dienstverlening is nog persoonlijk, iets wat wij echt waarderen. In dat opzicht ben je bijna een soort collega's van elkaar.” 

ActiveView Support & Control Center

Als bij de Omniform Group iets uitvalt, ervaren de gebruikers hier direct hinder van. Dit proberen wij vanzelfsprekend te allen tijden te voorkomen, maar overal gaat wel eens iets mis. Het Support & Control Center ontzorgt de organisatie volledig. Als het nodig is komt er iemand langs en wordt het probleem opgelost. Mede dankzij de gunstige geografische ligging kan snel worden geschakeld. Peter: “De samenwerking is makkelijk, er is geen gedoe. De engineers van ActiveView zijn er gewoon wanneer het nodig is!”

Bekijk nu ook onze andere testimonials:

Pedro de Bok

Van Dam B.V.
ICT kan dus ook in Jip en Janneke taal, fantastisch!