SLUIT Over ActiveView ActiveSocial Bouwen Beschermen Beheren Cases Blogs Events Contact ActivePlace

Home

-

Bouwen

Bouwen aan de toekomst

Met oog voor de mens achter de techniek 

Een nieuwe efficiënte ICT-infrastructuur of een slimme oplossing in de cloud? ActiveView trekt alle registers open om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. We hebben de kennis, kunde én capaciteit in huis om je persoonlijk en op maat te adviseren over de mogelijkheden die de techniek jouw bedrijf kan bieden. We bouwen aan je toekomst, die meer dan ooit draait om een optimale synergie tussen mens en techniek!

Uitgelicht

Active 365

Een reeks van Microsoft Office 365 oplossingen, maar dan met hoogwaardige begeleiding en support van onze specialisten. Een prachtige oplossing die je helpt om je plannen en ideeën daadwerkelijk te kunnen waarmaken. Ons hoogwaardige Support & Control Center ondersteunt je en biedt hulp op de momenten dat je er even niet meer uitkomt. We helpen je uiteraard totdat je vraag volledig is beantwoord of je probleem helemaal is opgelost!

Actueel

Overal bereik

Met 20 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en beheren van netwerk infrastructuren bieden we je de beste draadloze ervaring! Met ons ActiveWireless concept maak je gebruik van een professioneel Wifi netwerk dat wij op afstand in ons Support & Control Center 24x7 monitoren. Neem daarbij de slimme manier van configureren en fail-over technieken en je hebt een zorgeloos draadloos netwerk. Heb je meerdere vestigingen? We zorgen er voor dat je overal zorgeloos kunt werken zonder extra handelingen!

Integratie

Overal bereikbaar

Wij praten niet moeilijk over onze VOIP oplossingen. Want ze zijn eenvoudig, zeer betrouwbaar en betaalbaar! Telefoneren is inmiddels met de snelle ontwikkeling van VOIP en smartphones gegroeid naar een verlengstuk van jezelf. Want je kan gewoonweg niet meer zonder. En als je het gebruikt, dan wil je dat ook met de nieuwste snufjes. Helemaal geïntegreerd in je ICT omgeving en ook nog eenvoudig te bedienen. En uiteraard in de cloud! Met onze dienst ActiveVoice heb je het allemaal! Met de ondersteuning van ons hoog gewaardeerde Support & Control Center heb je een kant en klare VOIP oplossing zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Dat is de eenvoud waar we al 20 jaar voor staan!

Bouwen doen we met onder andere
ActiveCloud
ActiveVoice
ActiveAcademy
Microsoft
Hewlett Packard
Barracuda
Aerohive
Cisco
Citrix
Veeam
VMware