SLUIT Over ActiveView ActiveSocial Bouwen Beschermen Beheren Cases Blogs Events Contact ActivePlace

Home

-

Wapen je tegen phishing!

Wapen je tegen phishing!

Test de weerbaarheid van je medewerkers

Veel managers vinden niet de IT-omgeving het grootste veiligheidsrisico, maar de gebruikers ervan. Het is tegenwoordig mogelijk om systemen en computers te beschermen, analyseren en bewaken zodat ze veilig zijn, maar hoe veilig zijn je gebruikers en hoe test je dit? Minder dan 1% van alle organisaties in Nederland meet hoe weerbaar hun gebruikers zijn. Zij weten dus niet wat er gebeurt bij blootstelling aan bijv. phishing-, spear phishing- en ransomeware-aanvallen.

Simuleer social engineering

Wij bieden met ActiveDefend een krachtige trainingtool om de weerbaarheid tegen social engineering te vergroten. Met deze service simuleer je aanvallen per e-mail om de weerbaarheid te verhogen. Er wordt tevens automatisch een op maat gemaakte opleiding voorgesteld aan elke gebruiker, gebaseerd op het gedrag van de specifieke gebruiker. Je krijgt ook waardevolle statistieken die de basis vormen voor verdere maatregelen en de ontwikkeling van je organisatie.

De analyse vindt plaats zonder risico voor de gebruiker en je IT-systemen. De simulatie gebruikt slechts e-mailberichten en websites. De service heeft een hoeveelheid verschillende sjablonen die we op je huisstijl kunnen inrichten. Op deze manier kan je geavanceerde social engineering uitvoeren, die gericht is op je gehele organisatie of een specifieke groep gebruikers.

AVG compliancy

Hoe waarschijnlijk is het dat je gebruikers persoonlijke gegevens lekken? Met de risicoanalyse van je medewerkers kan je meten hoe veerkrachtig ze zijn tegen het openbaar maken van verschillende soorten persoonlijke gegevens. Een inzicht dat toenemend belangrijk is in relatie tot de AVG.

Geautomatiseerde training

Afhankelijk van het gedrag van elke gebruiker in de simulatie, wordt automatisch een maatwerktraining samengesteld en gepresenteerd. De informatie in de training is zeer nuttig voor de gebruiker en gebaseerd op kant-en-klare sjablonen in de vorm van tekst en illustraties. Dankzij de automatisering in ons Security Center, kan je met enkele klikken niet alleen zeer waardevolle statistieken krijgen, maar je gebruikers ook automatisch trainen. Eenvoudig en zeer krachtig.

Statistieken

Het resultaat van de analyse is het ontvangen van statistieken over geopende e-mailberichten, klikken, e-mailantwoorden en verzonden formulieren. Deze statistiek is niet gekoppeld aan gebruikers en is volledig anoniem. Je kan gemakkelijk de resultaten van analyses op verschillende tijdstippen met elkaar vergelijken om te beoordelen of de maatregelen die je tussen de analyses door hebt genomen het gewenste effect hebben opgeleverd.

Privacy by Design

De service is gebaseerd op het principe privacy by design, waardoor de persoonsgegevens van gebruikers nooit misbruikt worden. Alle gebruikers zijn anoniem en er worden geen gevoelige gegevens opgeslagen.

Prijzen

De service kost 2 euro per maand per gebruiker, exclusief BTW.
Heb je interesse of wil je gebruikers opgeven? Stuur dan even een mail! Dan zorgen wij dat je snel aan de slag kunt!

Deel deze blog

GDPR proof met ActiveLock

Met ActiveLock bieden we een complete en zeer betrouwbare encryptie voor harde schijven, verwisselbare media, bestanden en e-mail, helemaal voorbereid op de komende GDPR!