SLUIT Over ActiveView ActiveSocial Bouwen Beschermen Beheren Cases Blogs Events Contact ActivePlace

Home

-

Het beheer van je netwerk besteedt je uit

Het beheer van je netwerk besteedt je uit. Toch?

Welke ICT omgeving je ook hebt, het beheer er van is van groot belang. Het moet nauwkeurig en met kennis van zaken, want de continuïteit van je bedrijfsvoering mag nooit in het geding komen. Grote bedrijven hebben een eigen ICT afdeling met kundige mensen die ieder hun eigen specialiteit hebben; databasebeheerders, applicatiebeheerders, systeembeheerder, security specialisten.

Middelgrote en kleinere bedrijven hebben dat vaak niet en hebben één beheerder die alles doet en dat soms ook nog combineert met zijn/haar eigen functie. Het is in deze tijd van razendsnelle ontwikkelingen onmogelijk om ieder aspect van het beheer te beheersen, met alle gevolgen van dien.

Uitbesteden

Het uitbesteden van netwerkbeheer is voor deze bedrijven een logische zet. En daar komen onze ervaren specialisten in beeld die kennis binnen hun eigen vakgebied hebben en dit met opleidingen up-to-date houden. We kunnen netwerkbeheer volledig uit handen nemen en ook ondersteuning bieden op momenten van vakantie en ziekte van je medewerkers.

Een aantal van deze vakgebieden zijn:

- Microsoft software en diensten
- Cloud, infrastructuur en Wifi netwerken
- Storage, backup en recovery
- Security en compliancy audits

Hoe doen we dat?

Projectmanager

Je hebt je eigen projectmanager. Een vast aanspreekpunt voor technische zaken die weet wat er bij jouw bedrijf speelt, wat de behoeften zijn en wat je toekomstvisie is. Hij/zij denkt met je mee, overlegt belangrijke ontwikkelingen van producten en diensten en adviseert. Zie hem/haar en zijn/haar team van specialisten als een onderdeel en/of verlengstuk van je ICT afdeling.

ActiveView Support & Control Center

Het ActiveView Support & Control Center heeft direct en persoonlijk contact met systeembeheerders en eindgebruikers. Voorzien van de nieuwste ontwikkelingen in communicatie, beheer en presentatie wordt hier de support voor onze klanten gecoördineerd door doorgewinterde supportspecialisten. Onze hoge eisen op het gebied van responsetijden en kwaliteit maken het Support & Control Center het visitekaartje van ActiveView.

Security Operations Center

Het ActiveView Security Operations Center monitort 24/7 de security diensten die je afneent. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken en methodes. Bij een eventuele kwetsbaarheid in het systeem zullen wij je tijdens kantooruren (met de juiste SLA ook daarbuiten) direct waarschuwen en in overleg actie ondernemen. Deze acties worden uiteraard gelogd en gedocumenteerd.

Wat is het doel?

Je bedrijf wordt dus ondersteund door teams van specialisten die je ICT omgeving (een van je middelen om jouw doelen te bereiken) bouwen, beschermen en beheren. Zodat je het hele jaar, ook tijdens vakantieperiodes, zorgeloos kunt werken. Want dat is tenslotte ons doel van het uitbesteden van beheer: jou helemaal ontzorgen.