SLUIT Over ActiveView ActiveSocial Bouwen Beschermen Beheren Cases Blogs Events Contact ActivePlace

Home

-

ActiveGuard

ActiveGuard - Continue scan van je IT en applicatieomgeving

Je IT infrastructuur is essentieel voor je bedrijfsvoering. De bescherming van je IT infrastructuur is dus van het grootste belang. 100% beveiliging bestaat niet, maar we helpen je wel risico’s te verkleinen, mogelijke bedreigingen op tijd te signaleren en snel te handelen als het toch fout gaat. Dat doen we met het hoogwaardige en innovatieve centrale security platform van Holm Security. Wij noemen het managed security. Jij ervaart het als rust.

Waarom ActiveGuard?

Kwetsbaarheden veranderen dagelijks, en komen zowel van buiten als van binnenuit. Zelf bijhouden is bijna onmogelijk, en een jaarlijkse penetration test is vaak niet voldoende. Daarom bieden wij je het ActiveGuard platform! Met onze dienst ActiveGuard realiseren wij ongeëvenaard inzicht in de veiligheid van je applicaties en IT-infrastructuur. Dit centrale security platform maakt gebruik van hoogwaardige diensten van het Holm Security platform. We beveiligen van buiten naar binnen, én controleren je netwerk van binnenuit.

Security as a Service

Elk uur scannen we op meer dan 80 verschillende netwerkpoorten, en dagelijks/wekelijks/maandelijks op meer dan 60.000 bedreigingen. Alles wat zich in en buiten je netwerk begeeft wordt gecontroleerd en geëvalueerd. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen zorgen wij voor een snelle detectie, én grijpen we indien nodig direct in. Afwijkingen stellen we zeer snel vast, door resultaten te vergelijken met eerdere scans. Bij een mogelijke bedreiging wordt direct een incident gemeld bij ons ActiveView Security Operations Center, waarna onze engineers aan de slag gaan.

Ondersteunt je compliancy

Ook kunnen we bedreigingen toetsen aan verschillende normen (onder andere ISO27002:2013 en NEN7510). Je hebt dus altijd inzicht in je compliancy, zonder dat je daar zelf iets aan hoeft te doen. Indien gewenst voorzien we je van een rapportage, waarin we in normaal Nederlands uitleggen wat er beter kan. En we helpen je ook graag die adviezen in de praktijk te brengen, of door proactief in te grijpen. We scannen en testen bovendien zonder dat je IT infrastructuur trager gaat werken, zodat je altijd verder kan met je dagelijkse werk.

Onafhankelijk

Holm Security is gefocust op informatiebeveiligingsdiensten en wil haar onafhankelijkheid daarbij garanderen. Holm Security is in tegenstelling tot anderen geen reseller van hard- en software. Ook is zij geen preferred of exclusief partner van hard- en softwareleveranciers in de informatiebeveiligingsbranche. Een onafhankelijk en eerlijk advies achten zij van groot belang als het om informatiebeveiliging gaat.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ActiveGuard en de diverse extra modules voor bijvoorbeeld Phishing as a Service of Pentesting, neem dan contact op met Marcel Uittenbogaard, marcel@activeview.nl, of bel naar 078-6999111. We geven je graag een demo van dit geweldige platform!

Deel deze blog

Kroon op ons werk - ActiveView wint de Award Sociaal Ondernemerschap

We nemen je mee naar de uitreiking van de ICTWaarborg Award in The Harbour Club in Amsterdam!