SLUIT Over ActiveView ActiveSocial Bouwen Beschermen Beheren Cases Blogs Events Contact ActivePlace

Home

-

Beschermen

Security als vast onderdeel van beheer

Optimale veiligheid

Een vast onderdeel van systeembeheer is veiligheid. We kunnen niet meer zonder bescherming tegen kwaadwillenden die dagelijks proberen systemen aan te vallen en informatie te ontvreemden. Soms met harde aanvallen op firewalls, soms met social engineering, phishing emails of ransomware. Redenen genoeg om de veiligheid van informatie zo optimaal mogelijk te waarborgen!

ActiveScan

Bij aanvang van de werkzaamheden op het gebied van systeembeheer, maken we een uitgebreide scan van de externe poorten van alle netwerken (de externe scan is een deel van het totale Security Scan aanbod). Dit noemen we een zogenaamde nulmeting. Aan de hand van de uitkomsten van deze scan worden de eventuele lekken gerapporteerd en geƫlimineerd. Vervolgens wordt ActiveGuard geactiveerd, onze oplossing voor dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse interne en externe scans. De scans kunnen zelfs worden voorzien van compliancy modules zoals ISO27002 en NEN7510.

Advies en begeleiding

Het bieden van advies waar je echt iets aan hebt, daarvoor ben je bij onze security specialisten aan het juiste adres. Zij voorzien jouw bedrijf regelmatig van adviezen en begeleiding op het gebied van beveiliging. Denk hierbij aan wachtwoordbeleid, two-factor authentication, security awareness trainingen voor gebruikers, het opstellen van een beveiligingsbeleid en de verschillende Security Scans. Samen met de project manager zorgt de security specialist voor de beste oplossingen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, beheersbaarheid, prijs-prestatie verhouding, betrouwbaarheid en veiligheid.

Security-as-a-service

Wij zorgen ervoor dat je voorzien bent van goede en up-to-date securitydiensten. Deze diensten leveren wij als een maandelijks pakket. Tegen een maandelijkse vergoeding ben je verzekerd van de beste tools en functies. Je kunt dit pakket zelf samenstellen uit onze securitydiensten. Zo kun je goed en veilig werken zonder je druk te hoeven maken over instellingen en software updates.

Het ActiveView SOC (Security Operations Center)

Het ActiveView Security Operations Center monitort 24/7 de security diensten bij onze klanten. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken en methodes. Bij een eventuele kwetsbaarheid in het systeem zullen wij je tijdens kantooruren direct waarschuwen en in overleg actie ondernemen. Deze acties worden uiteraard gelogd en gedocumenteerd.

ActiveGuard - Continue scan van je IT en applicatieomgeving

Omdat je IT- en applicatieomgeving én externe bedreigingen constant veranderen, scant ActiveGuard elk uur, op elke dag/week/maand van het jaar!

Beschermen doen we met onder andere:
ActiveToken
SonicWALL
ActiveUpdate
Barracuda
ActiveLock
Cisco
ActiveEndpoint