SLUIT Over ActiveView ActiveSocial Bouwen Beschermen Beheren Cases Blogs Events Contact ActivePlace

Home

-

Beheren

Beheer in optima forma

De gebruikers in de hoofdrol

We worden met z’n allen steeds afhankelijker van ICT systemen. En het beheer van deze systemen, integraties en clouddiensten wordt complexer. Wij snappen dat je gewoon wilt kunnen werken, zonder technisch ongemak. Onze specialisten kunnen het complete IT beheer voor je verzorgen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om slechts een deel hiervan uit te besteden. ActiveView is thuis in de meest uiteenlopende kennisgebieden. Zodat je operationele zekerheid hebt en houdt!

Support

Het ActiveView Support & Control Center heeft direct en persoonlijk contact met systeembeheerders en eindgebruikers. Voorzien van de nieuwste ontwikkelingen in communicatie, beheer en presentatie wordt hier de support voor onze klanten gecoördineerd. Onze hoge eisen op het gebied van responsetijden en kwaliteit maken het Support & Control Center het visitekaartje van ActiveView.

Monitoring

De nieuwste monitoring tools van het Support & Control Center leveren pro-actief informatie over de status van lokale systemen en clouddiensten van onze klanten. In veel gevallen hebben we naderende problemen al getackled voordat ze voor de gebruikers merkbaar zijn!

112

De persoonlijke helpdesk (078-6999112) laat gebruikers en beheerders direct bellen met het ActiveView Support & Control Center. Wachttijden zijn tot een minimum beperkt door een continue en dekkende bezetting.

Het beheer van je netwerk besteedt je uit. Toch?

Het uitbesteden van netwerkbeheer is voor deze bedrijven een logische zet. En daar komen onze ervaren specialisten in beeld die kennis binnen hun eigen vakgebied hebben. We kunnen netwerkbeheer volledig uit handen nemen en ook ondersteuning bieden op momenten van vakantie en ziekte van je medewerkers.

Beheren doen we met onder andere
ActiveView Support & Control Center
ActiveView Security Operations Center
ActiveView SLA
24x7 pro-actieve monitoring
Persoonlijke helpdesk (112)