SLUIT Over ActiveView ActiveSocial Bouwen Beschermen Beheren Cases Blogs Events Contact ActivePlace

ActivePlace Security HUB

Vulnerability Scans Security Awareness Risk Management Office 365 Security Services

Scan je netwerk continu op zwakheden

Met onze ActiveGuard diensten is het mogelijk om je netwerk en/of je websites continu automatisch te laten scannen op meer dan 85.000 zwakheden. We kunnen dat combineren met een AVG compliancy tool, zodat we de uitkomsten kunnen samenvoegen met een AVG QuickScan!

Lees er meer over!

Ben je benieuwd naar de scans en hoe we AVG aanpakken? We hebben een OnePager voor je gemaakt waar alle ins en outs in duidelijke taal worden omschreven.

We leven in een tijd waar digitale veiligheid en privacy hoog op de agenda moeten staan van iedere organisatie, van ieder individu. Een tijd waar criminaliteit zich richt op zwakheden in systemen en de onwetendheid van gebruikers om die te gebruiken voor eigen gewin. Hier zijn jaarlijks astronomische bedragen mee gemoeid waardoor deze illegale praktijken interessant zijn voor een groeiend aantal kwaadwillenden. Dit kunnen individuen zijn maar ook landen die met deze methodes een tactisch of economisch voordeel willen behalen.

"Maar mijn bedrijf is niet interessant genoeg"

Die stelling is geheel onjuist. Juist de MKB bedrijven worden bestookt met harde aanvallen op firewalls, social engineering, phishing emails, CEO fraude of ransomware. Ten eerste omdat vaak de security en de alertheid te wensen overlaat, dus laaghangend fruit. Ten tweede omdat deze vaak kleinere bedrijven een opstap zijn om met buitgemaakte gegevens gecoördineerd de enterprise organisaties aan te vallen.

Redenen genoeg om je ICT security serieus te nemen, altijd up-to-date te houden en je gebruikers bewust maken!

ActiveView is ESET Gold Partner

Met dit partnership kunnen we je voorzien van de beste security producten om je werkplek veilig te maken en te houden. ESET is de nummer 1 endpoint security partner in de Europese Unie en biedt bescherming voor meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd. De productrange is breed en biedt onder andere endpoint protection, encryptie en two-factor authenticatie. Onze gecertificeerde verkoop en technische medewerkers geven je een doordacht en onderbouwd advies. En met ons SOC bieden we een totaaloplossing voor het MKB.


ActiveView Security Operations Center

Het ActiveView Security Operations Center monitort 24/7 de security diensten bij onze klanten. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken en methodes. Bij een eventuele kwetsbaarheid in het systeem zullen wij je tijdens kantooruren direct waarschuwen en in overleg actie ondernemen. Deze acties worden uiteraard gelogd en gedocumenteerd.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over veiligheid en privacy, risico's of wil je een security awareness training volgen? Of wil je eens kijken in ons ActiveView Support & Control Center? We maken graag een afspraak met je om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

PS  Onze inmiddels beroemde koffie is altijd vers bereid! 

 

BLIJF OOK ALERT!

Geïnformeerd blijven over onze security producten en diensten?

Deel dit bericht

Gegevensbescherming voor Dummies

ESET Nederland stelt een "voor Dummies" boekje beschikbaar dat je kan helpen met het beschermen van je data!